mandag 29. mars 2010

Thailand, Bankok - Kambodsja, Siem Reap

Hei! Vi kom oss fint til Bankok fra India! Trist at India er over, men vi hadde det helt supert, og na er vi klare for nye land! Var i Bangkok i 2 dager, for vi kjorte buss over til Kambodjsa, kom oss fint over grensen, litt venting a sann, men ikke noe problem. Na har vi vaert i Siem Reap i 2 netter. Her er noen bilder! :)
Paa baattur i Chao Praya i Bangkok.



Noe av det vi sa pa batturen.


Lotte har funnet seg et kjeledyr hun vil ha med hjem til mamma.


Slangeshow. Slangene har fortsatt gift i seg. Men vi ble ikke bitt.


Louise har funnet sitt framtidige yrke.


Men Cathrine fikk forste kunde.


For deilig 70 minutters massage. Velfortjent etter var mening etter en lang reise med tunge sekker!



Fottene plantet pa thailandsk jord, mens vi tar bilde av Gaten til Kambodsja for vi krysset grensen.




Vaare nye venner ved soloppgangen forran Angkor Waaaat!



Tre flotte jenter forran et gigantisk tre inne pa Angkor Tom



Catta mediterer etter hun LOP opp disse trappene.


Litt av utsikten over noen av templene i Angkor.



Pa vei ned fra det hoyeste tarnet i Angkor Wat.

Om en time tar en 6 timers busstur oss til hovedstaden Phnom Phen. Der venter det nye eventyr saa folg med =)

8 kommentarer:

  1. Hei kære kusine Snisse og i to andre
    Hvor ser jeres rejse ud til at have været HELT fantastisk indtil videre. Misunder jer virkelig. Jeg er lige nu på job i Danmark og skulle have været til Geilo med Mads og Åsa i dag, men må blive hjemme for at læse til eksamen, så ville gøre ALT for at bytte læsning ud med ski eller bare en lille plads i en af jeres rygsække, så jeg kunne komme med rundt.
    Glæder mig til at læse flere opdateringer og se billeder.
    Pas på jer selv og hinanden!
    Kram Maja

    SvarSlett
  2. ser ut som dere opplever masse! bra at dere er flinke med oppdateringer, gleder meg til å se videre! kos dere masse på tur, er ganske så misunnelig når jeg sitter her hjemme i dritt-vær og ser hvor fint dere har det;) møter dere mange spennende backpackere? benedicte

    SvarSlett
  3. Kos at du folger med! hah dritt vaer vet vi ikke hva er lengre! er naa i Hoi An, Vietnam og nyter strandliv. Vi har mott masse vennlige og morsomme backpackere! Mange av byene vi er i er veldig backpacker destinasjoner saa vi trenger ikke akkuratt lete lenge =) haaper alt er bra med deg hjemme. lykke til med lesing og den slags!

    SvarSlett
  4. inger johanne og richard11. april 2010 kl. 01:24

    Hei Louise og dere andre, 1000 takk for festlig reisebeskrivelse - og de flotte bildene. Så gøy at vi kan følge med. Richard har vært de fleste stedene og synes dette er riktig morsomt. Nå er vi på Geilo med Inger og Christen i deilig påskevær. God tur videre! Vi kommer til å gå inn på bloggen ofte herefter. Geilo 11. april 2010

    SvarSlett
  5. Hei inger johanne og richard! Sa goy at dere folger med :) Vi har det fortsatt helt fantastisk!! :D Savnet geilo litt i pasken, men koste meg veldig i varmen :) Haper alt er bra! Sees til sommeren :) Klem :)

    SvarSlett
  6. Kæra Æventyrsjenter! Det ær bara ett under att se Era bilder och læsa Era kommentarer. Massa humor. Vad Ni upplever ær næstan overkligt och ALLT går ju sååå bra. Ville varit med!! Ser att standarden væxlar på hotell tåg m.m.
    Hær hemma ær det kaos. Luftrummet ær stængt øver næstan hela Europa. Vulkanutbrott på Island och en Ask-sky gør att inga flyg kan gå i luften. Synd om många mænniskor som skulle på æventyrs-resor m.m.Stadsministern sitter i New York. Kronprinsen i London etc.Ingen kommer någon stans.
    Pappa och Peternille funderar på att fira 17:e maj i Denver hos Bernhard. Altså gick jag in på nettet och fixade ESTA som ALLA måste ha som ska till Amerika. Tidigare borde man ha det, men nu MÅSTE man. Har Ni gjort det??? Om inte gå in på https://esta.cbp.dhs.gov Ni fyller i passnummer namn, fødelseår och inte minst adress i U.S.A m.m.så får Ni ett ref.nr. att uppvisa i imigration. VIKTIGT!!! Lycka till.
    Nær Ni kommer hem måste Ni gøra album av alla intressanta och hærliga bilder.
    Om skyn førsvinner reser jag till Skåne måndag-torsdag. Hoppas det blir så??? Helgen blir på Geilo och næsta helg ær det Skarvrennet. Kommer Du ihåg nær vi gick det Louise??
    Fortsætt och uppfør Er lika trevligt och NJUUUUUT livet.
    Kram från Louises mamma

    SvarSlett
  7. Hei Louise! Endelig klarte jeg å logge meg på. Har en drøm om å se Angkor Wat, flott at dere fikk det med, vil veldig gjerne se flere bilder når vi treffes neste gang. Ser ut som om dere har en fantastisk tur og klarer dere bra - gleder meg til å lese resten/se bilder.
    Hjertelig hilsen Marianne (i det ville vesten)

    SvarSlett